Hírek
2017. Július 22. 10:00, szombat | Helyi
A mesterséges édesítők sok betegség kockázatát növelik
A mesterséges édesítőszerek hosszú távon kapcsolatba hozhatók az elhízás, a cukorbetegség, a magas vérnyomás és a szívbetegségek kockázatának növekedésével egy új kanadai kutatás szerint.
2017. Március 19. 10:00, vasárnap | Helyi
Milyen mézet vegyek?
A természet édes adománya nemcsak az immunrendszert erősíti.
2016. Október 30. 16:00, vasárnap | Helyi
Bánjunk óvatosan a sztíviával
Bioboltokban, drogériákban, piacokon, de leginkább az internetes áruházakban kínálják a szinte csak a jó tulajdonságairól ismert, csodaszernek is kikiáltott sztíviát.
2015. Július 05. 19:00, vasárnap | Helyi
Cukor vagy édesítőszer?
A magyarok naponta átlagosan 10 dekagramm cukrot fogyasztanak, ami évente fejenként 35 kilogrammot tesz ki!
2014. Július 27. 13:00, vasárnap | Helyi
Szirup állagú édesítők
Juharszirup, méz, agave és a többiek!
2012. Május 15. 07:11, kedd | Belföld
Természetes és mesterséges édesítők - amit tudni érdemes róluk
Nem egy egyszerű feladat kiválasztani és megtalálni a megfelelő édesítőszert. A következő összeállításban néhányat felsoroltunk. Kiderül, melyiket milyen ételben találjuk meg, és hogyan állítják elő azokat.