Hírek
2020. Január 28. 11:21, kedd | Helyi
Egészségesebb a növényi hús?
Az élelmiszerboltok mellett már a gyorsétteremláncok is igyekeznek minél gyakrabban beépíteni a kínálatukba a különféle növényi alapú, alternatív húskészítményeket.
2019. November 12. 15:37, kedd | Helyi
Megérkezett Magyarországra a Burger King húsmentes hamburgere
Kedden 25 ország 2500 éttermében, köztük Magyarországon kezdte el árusítani a növényi alapú pogácsával készülő, új húsmentes hamburgerének árusítását.
2019. Szeptember 11. 16:10, szerda | Helyi
Amerikában már megkedvelték a műhúsokat, hamarosan mi is azt esszük?
Pár évtizeden belül az egész élelmiszeripart forradalmasíthatják az úgynevezett műhúsok, vagyis a laboratóriumi körülmények között előállított húspótló termékek.
2019. Július 29. 08:44, hétfő | Helyi
Laborban előállított steaket ehetünk a jövőben
A klímának, az állatoknak és az egészségnek is jó – pár éven belül piacra kerülhet a laboratóriumban előállított steak.