Városlista
2024. július 3, szerda - Kornél

Hírek

2014. December 14. 19:00, vasárnap | Bulvár
Forrás: femina.hu

A pasik kedvenc női testrészei

A pasik kedvenc női testrészei

Megtudhatja cikkünkből, melyek az igazán vonzó női testrészek egy férfi számára...

Szemek
Az igéző női tekintet az egyik legősibb fegyver a párkeresésben. Egy kis festékkel optikailag még nagyobbá varázsolhatod a szemeidet, vigyázz azonban, ne vidd túlzásba a sminkelést! A férfiak többnyire a diszkrét és természetes látványt kedvelik.

Száj
Az ajkak legalább annyira beszédesek, mint a szemek. A szádról könnyen le lehet olvasni, ha valami nem tetszik vagy éppen igen, és nem mellékesen kifejezetten erotikusak. A vörös rúzs még szexisebbé teheti ajkaid, azonban ügyelj rá, hogy csókállót használj, ha van rá esély, hogy a férfi közeledik hozzád.

Nyak
A nyak törékeny, erotikus testrész, amely vékony bőrfelületével hívja fel magára a férfiak figyelmét. Minden bizonnyal a vámpírfilmeknek is köszönhető a kultusza, de tény, hogy ha félrebillentett fejjel a csupasz nyakadat villantod, az a szerelmi testbeszéd törvényei szerint is igen szexi gesztus.

Váll
Ha ez a testrész marad meztelenül, az szelíden sejteti a férfival, hogy az illető hölgy talán rejteget még több izgalmas területet is. A váll nem túl hivalkodó, mégis a pasik egyik kedvence: ha előtérbe szeretnéd helyezni, bújj egy csőtopba, és fogd fel a hajadat is.

Dekoltázs
A dekoltázs, vagyis a testnek azon része, amely még éppen nem a mellekhez tartozik, de kacéran mutatja magát a póló alól, a legerotikusabb, amit egy talpig felöltözött nőből láthat a férfi. Nem véletlen tehát, hogy ha a divatért egyesek nem is rajonganak nagyon, a kivágott női pólókért annál inkább.

Mellek
Hacsak nem egy véletlenül meglesett monokinizésről van szó, a mellekről valószínűleg csak a hálószobában hull le a ruha a férfi előtt. Nem véletlen tehát, hogy a kedvence, különösen, mivel az egyik legérzékenyebb erogén zóna, és a nőiség szimbóluma is egyben. A mellek szépsége azonban nem egyenesen arányos a méretükkel: a legtöbb férfi a természetesség, és a feszes cicik híve.

Kezek
A kéz is kiemelt helyen szerepel a testrészek listáján. Bár már a kézfogás során is árulkodik személyiségedről, és a szép, ápolt női kéz egyébként is felkeltheti a férfi érdeklődését, inkább akkor kap nagy szerepet, ha sor kerül az érintésre.

Csukló
A csukló hófehér belső oldala állítólag a meztelenséget juttatja a férfiak eszébe. Kifejezetten csábító mozdulatnak számít tehát, ha egyik kezeddel hátrarázod a hajadat, hiszen így a nyakadat és a csuklódat is egyszerre láthatja partnered.

Has
Állítólag azért találják kifejezetten vonzónak a férfiak a lapos hasat, mert az azt jelenti, hogy a nő egészséges, és még nem terhes mástól. Ha tehát ezen a környéken kifejezetten formás vagy, bátran vegyél fel egy kacérabb, rövid pólót!

Derék
A sokat emlegetett 90-60-90-es női alkatideált takaró számsor a mellbőséget, a derékbőséget és a csípőbőséget jelenti. Valójában azonban nem csak ez az értéksor lehet vonzó a férfiak számára, sokkal inkább az számít, hogy a derék kerülete megközelítőleg a csípőbőség 70%-a legyen.

Csípő
A kerekded csípő a nőiség szimbóluma. Ha formás alakod van, bátran kiemelheted szűkebb ruhákkal, amennyiben azonban nem akarod felhívni rá a figyelmet, akkor se rejtsd zsákruha mögé! Helyezd inkább másra, például a dekoltázsodra a hangsúlyt.

Fenék
A mell és a popsi vitathatatlanul a két kedvenc női testrész a férfiak szemében. Van, aki inkább az előbbi, míg mások az utóbbi adottságot veszik szívesen szemügyre, amikor eldöntik, hogy tetszik-e nekik a lány. Ha formás a popsid, bátran bújtasd szűk nadrágba, ami kiemeli az ívét.

Combok
A hosszú combokért is bolondulnak a férfiak, de akkor sem kell aggódnod, ha nem kifejezetten karcsú idomokkal áldott meg az anyatermészet. Egy tűsarkúval megnyújthatod a lábadat, a tulipán formájú szoknyákkal pedig a derekadra terelheted a hangsúlyt.

Lábszár
A vaskos, izmos férfivádlival szemben a női lábszár kecses, melynek imádják a látványát. Megéri tehát annyit agyalnod a megfelelő szőrtelenítési stratégián, ha csábítani szeretnél, de egy színes harisnyával is vonzóbbá teheted a lábad.

Lábfej
A szép, ápolt lábujjak ugyanúgy vonzóak lehetnek, mint a kéz. Bár változó, hogy a férfiak szeretik, vagy éppen idegenkednek a lakkozástól, ezzel még szebbé varázsolhatod a lábad. Ügyelj azonban arra, hogy ha rendszeresen rosszul választasz cipőt, az idővel maradandó nyomot is hagyhat a lábujjaidon.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 28. 13:21, péntek | Bulvár

Nagycsaládos és egyszülős családok nyaralását segíti idén is a Mészáros Csoport

Nagycsaládos és egyszülős családok nyaralását segíti idén is a Mészáros Csoport, az üdültetés 200 millió forintos költségét a Pro Filii Alapítvány állja.

2024. Június 27. 07:31, csütörtök | Bulvár

Ferencz Orsolya: nagy nemzeti büszkeség a magyar űrhajósprogram

A kutatási-tudományos projektek végrehajtása mellett a fiatalok inspirációja kiemelt feladata a magyar űrhajósprogramnak, de az országnak is nagy nemzeti büszkeséget jelent

2024. Június 24. 12:24, hétfő | Bulvár

Varga sérülésével foglalkoznak a német lapok

Elsősorban a súlyos sérüléseket szenvedő Varga Barnabás esetével és állapotával foglalkozott a helyi sajtó a németországi labdarúgó Európa-bajnokság A csoportjának vasárnap esti mérkőzése után.

2024. Június 18. 08:18, kedd | Bulvár

MTVA: nézettségi csúcsot döntött a magyarok nyitánya a labdarúgó-Eb-n

A magyar szurkolókon nem múlt a válogatott győzelme, hiszen rekordszámban követték a közmédia sport felületein nemzeti tizenegyünk első összecsapását.