Városlista
2024. június 28, péntek - Levente, Irén

Hírek

2024. Június 25. 10:37, kedd | Életmód
Forrás: MTI

Alan Walker 2025-ben Budapestre is eljön

Alan Walker 2025-ben Budapestre is eljön

A magyar fővárost is érinti Alan Walker most bejelentett jövő évi európai turnéja. A színpadon arcát félig eltakaró 26 éves norvég dj-producer 2025. március 12-én lép fel a Budapest Arénában.

A turné jövő márciusban Barcelonában indul a híres Razzmatazz Klubban, és a kontinens legnagyobb városait érinti, köztük Londont, Berlint és Párizst - közölte a szervező Live Nation kedden az MTI-vel.

Mint írták, a fellépéssorozat délkelet-ázsiai/kínai szakaszán már több mint 60 ezer ember látta az Alan Walker show-t. Szeptemberben Indiában tíz városában ad műsort; ez lesz a legnagyobb turné, amelyet külföldi előadó valaha teljesített a hatalmas országban.

A vidámpark koncepcióra épülő Walkerworld show jövőre tizennégy nap alatt tizenegy európai országba, a legnagyobb arénákba jut el. A turnéhoz kapcsolódik a Walkerworld Creator Games című játék is, amelyben a Fortnite-on belül lehet kapcsolódó kreálmányokat és tartalmakat bemutatni a dj-producernek, aki interakcióba léphet az online alkotókkal. Alan Walker komoly pénzjutalmat ajánlott fel a legjobb művekre, amelyeket a rajongók szavazatai alapján választanak ki.

Alan Walkernek májusban jelent meg Kylie Cantrall Disney-sztárral közös új dala, az Unsure, a múlt héten pedig a norvég Ina Wroldsennel együtt jegyzett Barcelona című szám került piacra.

A bergeni elektronikus zenei előadó 2015-ben robbant be Faded című slágerével, amely a Spotify-on már túl van az 1,3 milliárd streamen, a YouTube-on pedig 2,9 milliárd megtekintést hozott eddig, ezzel jelenleg a 19. legtöbbször látott zenei videó a platformon. A Faded-et a BRIT Awards-ra is jelölték az év dala kategóriában. Alan Walkert közösségi oldalain több mint 125 millióan követik világszerte, havonta 1 milliárdan streamelik a YouTube-on.

A norvég dj-producer eddig háromszor járt Magyarországon: 2017-ben a zamárdi Strand Fesztiválon, 2019-ben a debreceni Campuson, 2022-ben pedig a Szigeten.

Fotó: Wikipedia

Címkék: alan walker

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 28. 07:23, péntek | Életmód

Bemutatták a magyar fejlesztésű VR űrkabint

Bemutatták az első teljesen magyar fejlesztésű, VR technológiával felszerelt szimulációs űrkabint csütörtökön Budapesten.

2024. Június 26. 09:35, szerda | Életmód

Zárt doboz nélkül, szájkosárral és pórázzal is lehet kutyákat vinni a balatoni vonatokon

Változott szerdától a kutyák szállítását érintő szabályozás a vonatokon: már zárt doboz nélkül, csupán szájkosár és póráz használatával is lehet velük utazni a balatoni InterCity és expresszjáratokon

2024. Június 21. 07:49, péntek | Életmód

Elhunyt Donald Sutherland kanadai színész

Elhunyt csütörtökön 88 éves korában Donald Sutherland Oscar-, Golden Globe- és Emmy-díjas kanadai színész Miami városában.