Városlista
2024. szeptember 29, vasárnap - Mihály

Hírek

2016. Január 29. 16:00, péntek | Helyi
Forrás: HVG

Azt hiszi, egy időjárás app nem lehet különleges?

Azt hiszi, egy időjárás app nem lehet különleges?

Számos hasznos szolgáltatást tartalmaz az alábbi, valóban teljes körű időjárás-jelző app.

Az iPhone-ra és androidos készülékekre is letölthető Morecast Free Premium Weather nevű időjárás-jelentő app nem csak a nevében „prémium”, meglepően sokoldalú. 28 ezer időjárásjelző állomás adataira támaszkodva a felhasználó aktuális pozíciójának megfelelő legfrissebb és legpontosabb időjárási adatokat szolgáltatja.

Órás bontásban láthatjuk az időjárás-előrejelzést, Doppler-radarképen a csapadék alakulását, és még hóvihar-analízist is kérhetünk. Van navigáció közbeni időjárás-jelentés is, ami igazán hasznos lehet egy-egy utazás során.

100 ezer helyszín webkameráinak élő képein nézhetjük a különböző helyek aktuális időjárását, és összehasonlíthatjuk azt is, hogy milyen az idő két különböző városban.

Összességében egy roppant sokoldalú időjárás-jelentőről van szó, és mivel ingyenes ott a helye az androidos eszközökön. Mindenesetre több mint ötmillióan már bizalmat szavaztak neki.

Címkék: app, időjárás, MORECAST

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 27. 11:52, péntek | Helyi

Rajzolj és / vagy fuss!!!

A Jogging Plus Sportegyesület már megkezdte az idei Szilveszteri Futás szervezését, melyhez immáron hetedik éve kapcsolódik rajzpályázat is.

2024. Szeptember 27. 08:50, péntek | Helyi

Anyakönyvi hírek

Az alábbiakban legfrissebb anyakönyvi híreinket olvashatják.

2024. Szeptember 27. 08:38, péntek | Helyi

Ültessünk fát közösen! – ingyen igényelhető díszfa csemete az önkormányzatnál

Az egyre melegebb nyarak és hosszabb aszályos időszakok miatt pusztuló városi fák mind sürgetőbbé teszik újabbak telepítését a környezetünkben.

2024. Szeptember 25. 17:11, szerda | Helyi

Szép eredmény ért el Dobos Eszter a hétvégi díjugratáson

2024. szeptember 21-én, szombaton a kiskunfélegyházi Zöldmező Lovassport Egyesület Simonpusztára látogatott, ahol az MLSZSZ sorozat döntője zajlott.