Városlista
2024. szeptember 29, vasárnap - Mihály

Hírek

2014. Augusztus 04. 09:16, hétfő | Sport
Forrás: MTI

Dobogón az Ungvári-testvérek a miami cselgáncs viadalon

Dobogón az Ungvári-testvérek a miami cselgáncs viadalon

A 81 kg-osok között szereplő Ungvári Attila ezüst-, testvére, a 73 kg-os súlycsoportban érdekelt Ungvári Miklós pedig bronzérmet szerzett a Miamiban rendezett olimpiai kvalifikációs cselgáncs viadalon.

A judoinfo.hu beszámolója szerint előbbi dominikai, chilei és brazil ellenfelét legyőzve jutott be a döntőbe, ott azonban kikapott a hazai közönség előtt szereplő, olimpiai ötödik Travis Stevenstől.

Ungvári Miklós az első fordulóban erőnyerő volt, majd könnyedén nyert egy monacói rivális ellen. Ezt követően - nagy meglepetésre - kevesebb mint három perc alatt kikapott az amerikaiak 20 éves junior világbajnokától, Everet Desiletstől, így a vigaszágon folytathatta, ahol egy brit, majd egy kanadai ellenfelet is ipponnal győzött le.
Az amerikai versenyen harminc ország százhetvenöt judósa lépett tatamira.

Címkék: Cselgáncs-Vk

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 27. 07:47, péntek | Sport

Férfi kézilabda BL - Bodó bombagóljával nyert a Szeged

A Szeged házigazdaként 33-32-re legyőzte csütörtökön a francia HBC Nantes csapatát a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének harmadik fordulójában.

2024. Szeptember 26. 08:11, csütörtök | Sport

Európa-liga - Brüsszeli vereséggel rajtolt a Ferencváros

A Ferencváros 2-1-es vereség szenvedett a belga Anderlecht otthonában a labdarúgó Európa-liga alapszakaszának szerdai nyitófordulójában.

2024. Szeptember 25. 13:28, szerda | Sport

Dobogós helyezések és értékes pontok Nyirádon

Hosszú szünet után Nyirádra tért vissza a magyar bajnokság mezőnye, és a Korda Racing is visszatért a „régi” kerékvágásba, a Rallycross Európa Bajnokság után újra hat versenyautóval szállt harcba a bajnoki pontokért.