Városlista
2024. június 26, szerda - János

Hírek

2024. Május 24. 10:14, péntek | Helyi
Forrás: MTI

Egyszerűbb lett az online ügyintézés az MVM ügyfeleinek

Egyszerűbb lett az online ügyintézés az MVM ügyfeleinek

Egyszerűbb lett az online ügyintézés az MVM Next-nél, valamennyi ügyfél ugyanazon az online ügyfélszolgálaton és applikációban intézheti gáz- és áramügyeit is, a régi áramügyintézési felületek hamarosan megszűnnek

- közölte az MVM.

A lakossági ügyfelek az mvmnext.hu/Ugyfelszolgalat online ügyfélszolgálati oldalt, illetve az MVM Next elnevezésű applikációt használhatják gáz- és áramügyeik intézéséhez.

Nincs külön teendőjük azoknak, akik földgázügyeiket jelenleg is online vagy okostelefonon intézik, őket mostantól a már ismert felület automatikusan fogadja áramügyintézésre is. Külön regisztrálniuk nem kell; ha áram- és földgáz-szerződéseikben megadott adataik megegyeznek, a szokásos belépést követően automatikusan hozzáférhetnek áramos felhasználóhelyeikhez is - jelezték a közleményben.

A korábbi ELMŰ-ÉMÁSZ-ügyfeleket kiszolgáló, kizárólag áramügyintézésre alkalmas online felület és az MVM Next EnergiApp hamarosan megszűnik.

Azok az ügyfelek, akik mostanáig csak az áramügyintézéshez rendelkeztek online regisztrációval, hamarosan már csak az MVM Next kibővült online ügyfélszolgálatán, illetve az MVM Next applikációban tudják számláikat online elérni és kifizetni. Ha továbbra is digitálisan szeretnék intézni energiaügyeiket, regisztráljanak mielőbb a megújult ügyfélszolgálatra - hívta fel a figyelmet a vállalat.

Az új funkciók miatt azoknak is érdemes regisztrálniuk, akik eddig nem online fizették a számláikat. Mostantól például nem csak szerződött ügyfélként, azaz a lakás tulajdonosaként, de akár megbízott fizetőként is elérhető a számlák megtekintése és azok befizetése, így a felhasználók bérlőként, vagy családtagjuk helyett is intézhetik az energiaügyeket - írták a közleményben.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 25. 14:50, kedd | Helyi

Ezt az 5 dolgot tanuld meg, hogy bármikor életet menthess

Nem árt tisztában lenni az alapvető életmentő fogásokkal, amikkel másokon vagy akár saját magadon is segíthetsz.

2024. Június 25. 13:56, kedd | Helyi

Első alkalommal rendeztek erősember-versenyt Kiskunfélegyházán

Egy olyan sportág mutatkozott be Kiskunfélegyházán, amit még eddig soha nem rendeztek meg a városban.

2024. Június 25. 13:47, kedd | Helyi

A pályaudvarokon és a vonatokon is hangsúlyosabb lesz a rendőri jelenlét

Egy európai akció keretében tart ellenőrzést a rendőrség csütörtök reggeltől péntek reggelig vonatokon és pályaudvarokon

2024. Június 24. 09:13, hétfő | Helyi

Sokan ellátogattak a Múzeumok Éjszakájára Kiskunfélegyházán

Az esti vihar ellenére is sokan ellátogattak a Kiskun Múzeumba 2024. június 22-én (szombaton), hogy részt vegyenek a Múzeumok Éjszakája rendezvénysorozaton.