Városlista
2024. július 5, péntek - Sarolta, Emese

Hírek

2017. Június 03. 13:00, szombat | Helyi
Forrás: proaktivdirekt.com

Erőt adó kristályok

Erőt adó kristályok

Hozzád melyik illik?

Minden egyes csillagjegynek megvan a maga hasznos drágaköve. Keresd ki, melyik a tiéd, és miként segíthet neked!

A mérleg és a szodalit

A mérlegek természetes diplomáciai és kommunikációs képességét erősíti a szodalit, valamint a döntésképességet is fokozza és a bölcsesség felé terel.

Tipp: Legjobb helye az ebédlőasztalon van a lakáson belül, hogy harmónia uralkodhasson az életteredben.

A skorpió és a citrin
Szeretnek nagyot álmodni, és ezeket az álmokat többnyire valóra is váltják. A sárga citrin megteremti a szükséges energiákat a céljaik eléréséhez, mindemellett kiegyensúlyozott légkört teremt.

Tipp: Akár a konyhaablak párkányát, akár az irodai asztalt díszíted vele, ez a drágakő törli az összes keletkező negatív energiát.

A nyilas és a faachát (merlinit)
A kalandor csillagjegy utazásaihoz kap segítséget a merlinittől, mivel ennek a kvarcnak különleges kapcsolata van a Föld energiáival, továbbá növeli a szabad-szellemű intuíciót.

Tipp: Tedd a könyvespolcra, vagy utazási folyóiratok közelébe, hogy kihozhassa belőled a kalandos oldaladat.

A kos és a kalcedon
Még a kosok is képesek elveszíteni híres önbizalmukat, ilyenkor segít nekik a vöröses kalcedon ismét öntudatossá válni. Továbbá feszült helyzetekben képesek vele a nyugalmat is megőrizni.

Tipp: Legjobb helyen a bejárati ajtó mellett van, hogy jól látható legyen, így minden elinduláskor emlékeztethet arra, hogy bátor és kiegyensúlyozott maradj.

A bika és a faopál
Békét és szeretetet hoz az életükbe. A megkövesedett fában összegyűlt energia felhasználható az eddig összegyűjtött pozitív energiák fenntartásához.

Tipp: Legjobban a konyhában elhelyezve használ, ahol minden fogást szívvel töltött hálával gazdagít.

Az ikrek és a labradorit
A sok személyiségjegyet viselő ikrek a labradorit kövek segítségével képesek összpontosítani sokoldalúságukat. Így a legjobbat tudják kihozni magukból!

Tipp: A dohányzó asztalt díszítve a labradorit képes egyensúlyba hozni a természet energiáit, és harmóniát teremt a környezetedben.

A rák és a piros jáspis
A zárkózottabb rákok gyakran szorulnak noszogatásra, mert a csigaházukból nem szívesen bújnak elő. A piros jáspis segítségükre van ebben. Sőt, figyelmezteti őket arra, hogy szánjanak kis időt magukra is.

Tipp: Tápláld és kényeztesd magad! Ennek emlékeztetőjeként rakj egy jáspis követ a fürdőszobád egyik sűrűn használt polcára.

Az oroszlán és a pirit
Ez a csillagjegy nagy mestere a drámának, hiába old meg mindent könnyedén a kreativitásának köszönhetően. A pirit azonban arra motiválja őket, hogy csak annyi energiát használjanak fel, amennyi az adott helyzetben szükséges, így elkerülhető a drámázás.

Tipp: Egy darab pirit az íróasztalodon kiválóan alkalmas az önbizalom és a munkahelyi együttműködés javítására.

A szűz és a zöld apofillit
A szűz jegyűek élvezik, ha szükség van rájuk. A zöld apofillit össze tudja kapcsolni a természet bölcsességét az ő segíteni akarásukkal, így hatékonyabban ténykedhetnek.

Tipp: Növényszerető szűzként helyezz egyet ásványodból egy cserepes vagy vázás virág mellé, hogy otthonodban a megfelelő energiát áramoljanak.

A bak és a gránátkő
A mindig dolgos bakok érezhetik néha úgy, hogy erőfeszítéseik hiábavalóak vagy túl lassan érnek el velük sikereket, ilyenkor megnyugtatóan hat rájuk a gránát. A szorongás enyhítése során növeli a szervezet energiaszintjét.

Tipp: Egy darab belőle abban a helyiségben, ahol dolgozol vagy edzel, és máris áramlik feléd a szükséges energia.

A vízöntő és az ametiszt
Az intuitív vízöntő jegyűek hamar megoldást találnak problémáikra erős képzeletük segítségével, ám sokszor ragadhatnak a fellegekben. Az ametiszt lehetővé teszi a testi és szellemi szakadék áthidalását, belső békét varázsol.

Tipp: A gondolkodás és az intuíció harmonizálása érdekében helyezz a hálószobádba, mondjuk az éjjeliszekrényedre belőle, alvás közben új elképzeléseket álmodhatsz meg vele!

A halak és az akvamarin
Ez a csillagjegy fogékony a misztikumra, igazi álmodozók és sok gyógyító kerül ki közülük, ezért nem meglepő, ha szükségük van egy sugárzó, ám olyan nyugtató energiára, mint a sajátjuk. Ezt az akvamarin adja meg nekik.

Tipp: Bátran tegyél egy akvamarin drágakövet a fürdővizedbe, hogy összhangba kerülj a víz jótékony energiáival.

Címkék: kristályok

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 04. 16:38, csütörtök | Helyi

V. Halászléfőző verseny

Immáron ötödik alkalommal kerül megrendezésre városunkban a Halászléfőző-verseny 2024. augusztus 24-én (szombaton) a Kőfaragók terén.

2024. Július 04. 12:24, csütörtök | Helyi

Anyakönyvi hírek

Az alábbiakban legfrissebb anyakönyvi híreinket olvashatják.

2024. Július 04. 10:18, csütörtök | Helyi

Tájékoztató a helyi autóbusz közlekedésről

Kiskunfélegyháza Város Önkormányzata tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a helyi autóbusz közlekedés működtetését 2024. július 1-től a Dunamenti 2011 Kft. (székhely: 6000 Kecskemét, Nagy László utca 2.) végzi.

2024. Július 03. 16:23, szerda | Helyi

A digitális eszközök alkalmazása hosszú távon nem segíti a hiszti kezelését

A digitális eszközök alkalmazása hosszú távon nem segít a kisgyerekek hisztijének kezelésében, hanem inkább súlyosbítják az érzelemszabályozási problémákat - derül ki egy magyar-kanadai friss kutatásból.