Városlista
2024. szeptember 29, vasárnap - Mihály

Hírek

2015. Július 12. 18:00, vasárnap | Bulvár
Forrás: babaszoba.hu

Ha a férj fiatalabb

Ha a férj fiatalabb

A megsárgult fotókon apa őszülő halántékkal, ölébe vonja a kis lurkót, míg kezét huszonéves felesége térdén nyugtatja. Ma viszont egyre több az olyan pár, ahol apa több évvel fiatalabb anyánál.

A megsárgult fotókon apa őszülő halántékkal, ölébe vonja a rövidnadrágos lurkót, míg kezét huszonéves felesége térdén nyugtatja. Ma viszont egyre több az olyan normaszegő pár, ahol apa több évvel fiatalabb anyánál.

Ha körülnézel, persze nem is olyan feltűnő, hiszen a nők "jól tartják magukat" a korukhoz képest. A pasik meg elég hamar pocakot eresztenek, tisztelet a kivételnek. De elég csak feltenni a kérdést egy közösségi oldalon, meglepően sok válasz érkezik perceken belül. A legtöbb ilyen családban persze csak egy-két évvel fiatalabb a férfi, de még így is okoz elég konfliktust odabent, főleg a nő számára. De vajon mi a helyzet, ha öt-tíz év a korkülönbség?

Nehéz kérdések: szépség és tekintély

A legtöbb nő fejében megfordul: oké, még jól nézek ki, de mi lesz, ha jönnek a ráncok? Sajnos nem bízunk szépségünkben és abban sem, hogy belső értékeink is fontosak, és ráadásul maradandók. Azután itt a karrier. Ha a nő tíz év előnnyel lépked a ranglétrán, könnyen lehet, hogy előrébb tart, és ó jaj, még a fizetése is magasabb lehet, mint szíve választottjának. Ez pedig a pasit igencsak zavarni szokta. Bizony, mert szeretné, ha felnéznének rá, ha ő lenne a biztonság forrása és a család feje. Valakinek engednie kell...

Szex: így az igazi!

Aki csak kicsit is tájékozott a szexualitás szakirodalmában, jól tudja, hogy mi, nők később érünk ezen a területen. Kell néhány év, hogy felszabaduljunk, hogy játsszunk és belemerüljünk, anélkül, hogy közben azon járna az eszünk: vajon így is szép vagyok? Jól csinálom? Egy érett harmincasnak ez már nem gond általában. Ha összejön egy ereje teljében lévő, lendületes fiatal férfival, remek párost alkothatnak.

A falu szája

Na meg a városé. Szinte biztos, hogy érkezik egy-két megjegyzés a jóakaróktól és a rosszakaróktól is. Mit akar ez az érett nő ettől a sráctól? Talán fél, hogy már nem veszi el senki? Gyereket akar mindenáron? A pasinak anyakomplexusa van? A nőt a pénzéért szereti? Egyszerűen perverzek? A szülők számára kétségbeejtő lehet, hogy egy náluk csak néhány évvel fiatalabb nővel állít be a "gyerek". A kapcsolatot azonban többek között éppen ez kovácsolhatja össze. Az együttes ellenállás, a "majd mi megmutatjuk".

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 28. 09:10, szombat | Bulvár

Ismét Vincent van Gogh festményeit rongálták meg Londonban környezetvédelmi aktivisták

Ismét Vincent van Gogh festményeit rongálták meg pénteken Londonban környezetvédelmi aktivisták, alig néhány órával azután, hogy két társukat ugyanilyen bűncselekményért többévi börtönbüntetésre ítélték.

2024. Szeptember 27. 07:39, péntek | Bulvár

A legfőbb ügyész indítványt tett Magyar Péter EP-képviselő mentelmi jogának felfüggesztésére lopás miatt

Polt Péter legfőbb ügyész indítványt tett Magyar Péter európai parlamenti képviselő mentelmi jogának felfüggesztésére lopás miatt - tudatta a Legfőbb Ügyészség az MTI-vel csütörtökön.

2024. Szeptember 24. 08:00, kedd | Bulvár

Hankó Balázs a magyar modellt ajánlja az európai versenyképességi fordulat megvalósításához

Európai versenyképességi fordulatra van szükség, a magyar modell sikeres, és jó választ adhat erre - mondta Hankó Balázs kultúráért és innovációért felelős miniszter a Hungary Innovation Week nyitóeseményén hétfőn Budapesten.

2024. Szeptember 23. 07:52, hétfő | Bulvár

Az áradás elől menekülő vadak miatt kell lezárni a magyar főutat

Vasárnap korábban, már 17 órától lezárják az 55-ös főutat Pörböly és Baja között a dunai árhullám elől menekülő vadak miatt - közölte honlapján a rendőrség.