Városlista
2024. július 3, szerda - Kornél

Hírek

2013. Február 09. 13:22, szombat | Belföld
Forrás: MTI

Havazás - Szombaton helyenként, vasárnap már országosan várható friss hó

Havazás - Szombaton helyenként, vasárnap már országosan várható friss hó

Szombaton többfelé is számítani kell enyhébb havazásra, vasárnap viszont már országos havazás kezdődik, amelyből helyenként 8-10 centiméternyinél is több hó hullhat.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat az MTI-hez eljuttatott szombati figyelmeztető előrejelzésében azt írta: szombat délelőtt a keleti országrészben, illetve délnyugaton, később az ország más részein is számítani kell általában gyenge intenzitású havazásra. Éjfélig legfeljebb 4 centiméternyi friss hó hullhat.
Szombaton a hőmérséklet kora délután mínusz és plusz 3, késő este mínusz 3 és plusz 2 Celsius-fok között várható.
Vasárnap a hajnali óráktól dél felől újabb és már valamivel intenzívebb országos havazás lehet. Az éjféli órákig 3-8 centiméternyi friss hó hullhat. A nagyobb hómennyiség a Dunától keletre valószínűbb. Az Északi-középhegység térségében 8-10 centiméternél több hó is eshet.
Vasárnap napközben az időnként megerősödő északnyugati szél a Dunántúl középső területein, illetve északkeleten hóátfúvást okozhat.
Vasárnap a minimumhőmérséklet mínusz 7 és mínusz 2 fok között várható. A nappali maximumok mínusz 2 és plusz 2 fok között várhatók.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 02. 08:17, kedd | Belföld

Az európai békéről tárgyal Orbán Viktor Kijevben

Kijevbe érkezett kedd reggel Orbán Viktor, az Európai Tanács soros elnökségét betöltő Magyarország miniszterelnöke, ahol Volodimir Zelenszkijjel, Ukrajna elnökével folytat tárgyalásokat

2024. Július 02. 08:12, kedd | Belföld

Az Otthonfelújítási program célja az energiahatékonyság

2024. Július 02. 08:09, kedd | Belföld

Orbán Viktor átvette a soros EU-elnökséget

Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn Brüsszelben tárgyalást folytatott Alexander De Croo belga kormányfővel - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

2024. Július 01. 07:34, hétfő | Belföld

Záporokkal, zivatarokkal indul július első hete, majd visszatér a kánikula

Záporokkal, zivatarokkal indul a július első hete, és sokfelé lesz élénk, olykor erős a szél.