Városlista
2024. szeptember 29, vasárnap - Mihály

Hírek

2024. Szeptember 29. 09:29, vasárnap | Helyi
Forrás: Sarlós Boldogasszony templom plébániája

Hírek az Ótemplomból

Hírek az Ótemplomból

Évközi 26. vasárnapi hirdetések a Sarlós Boldogasszony Főplébániáról.

A hét ünnepei: hétfőn Szent Jeromos egyháztanító, kedden Kis Szent Teréz, szerdán a Szent Őrzőangyalok, pénteken Assisi Szent Ferenc emléknapja lesz.

Hétfőn este 17.30-kor Biblia óra lesz a közösségi házban, várjuk szeretettel a testvéreket! A Szent József Kör találkozója szeptember 30-án, hétfőn este lesz fél 7-től a Közösségi Házban. Októberben a rózsafüzért imádkozzuk minden nap az esti szentmise előtt 17.20-tól. A héten lesz elsőpéntek, 24 órás szentségimádást tartunk reggel 6 órától, a férfiak zarándoklata Pálosszentkútra délután 17 órakor indul az Ótemplomtól.

Egyházközségi zarándoklat indul október 5-én szombaton Bátára a Szent Vér Bazilikába, onnan látogatást teszünk a Grábóci Ortodox Templomban, majd megállunk Bonyhádon és Szekszárdon is. A zarándoklat költsége 6.000 forint, jelentkezni az összeg befizetésével lehet a sekrestyében vagy a plébánián. Még van pár hely, várjuk a testvéreket! Indulás szombat reggel 7 órakor a Constantinum sportcsarnok elől. Részletek a hirdetőtáblán.

Október 6-án, vasárnap a fél 11-es szentmisén szeretnénk köszönteni az ez évben jubiláló házaspárokat. Kérjük, hogy akik ebben az évben ünnepelnek és szeretnék megújítani fogadalmukat, a plébánián vagy a sekrestyében jelentkezzenek. Jövő évi kalendárium és naptár kapható a hátsó asztalnál és a plébánián.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 29. 10:39, vasárnap | Helyi

Hencidától Boncidáig

E címmel rendeztek családi szombat délelőttöt a népmese alkalmából szeptember 28-án a városi könyvtárban.

2024. Szeptember 29. 10:31, vasárnap | Helyi

Izgalmas programok színesítették a Kutatók éjszakáját a Móra gimiben

A Kiskunfélegyházi Móra Ferenc Gimnázium évek óta bekapcsolódik a Kutatók Éjszakája elnevezésű programhoz.

2024. Szeptember 29. 09:27, vasárnap | Helyi

Hírek a Szent István templomból

Évközi 26. vasárnapi hirdetések a Szent István Templomból.

2024. Szeptember 27. 11:52, péntek | Helyi

Rajzolj és / vagy fuss!!!

A Jogging Plus Sportegyesület már megkezdte az idei Szilveszteri Futás szervezését, melyhez immáron hetedik éve kapcsolódik rajzpályázat is.