Városlista
2024. október 6, vasárnap - Renáta

Hírek

2016. Május 12. 10:59, csütörtök | Helyi
Forrás: proaktivdirekt.com

Július másodikán rendezik az idei Balaton-átúszást

Július másodikán rendezik az idei Balaton-átúszást

Az idei, sorrendben 34. Balaton-átúszást július 2-án rendezik meg - jelentették be a szervezők kedden a Balatonbogláron tartott sajtótájékoztatón.

A népszerű szabadidős eseményre ezúttal is ezreket várnak, hogy teljesítsék a két part közti 5200 méteres távot. Nevezni a révfülöpi futballpályán lehet majd a verseny napján 7.00 óra és 13.30 óra között, 8.00 órától 14.00 óráig pedig folyamatos lesz a rajtoltatás.

Elhangzott, hogy idén is a biztonság a fő jelszó, így csónakokból és hajókból álló úszófolyosó segíti majd a résztvevőket a vízen. Az esemény történetében eddig három alkalommal fordult elő, hogy sikerült túlszárnyalni a tízezres álomhatárt, tavaly pedig több mint nyolcezren vállalták a kihívást.

A sajtótájékoztatón azt is bejelentették, hogy az idén a Suzuki lesz a Balaton-átúszás névadó támogatója. Szántó László, a rendezvény főszervezője kiemelte: a kapcsolat tavaly kezdődött, és igen jó tapasztalatokkal zárták a közös munkát.

"Nagy büszkeség, hogy egy ilyen nagy múltú céggel köthetünk megállapodást" - fogalmazott Szántó László.

Hársfalvi János, a Magyar Suzuki Zrt marketingvezetője hozzátette: sok a közös vonás a Suzuki filozófiája és a Balaton-átúszás között.

"Az a csaknem tízezer ember közel áll hozzánk, aki vállalja a kihívást, és nekik is büszkén mutatjuk meg a teljes termékpalettánkat" - mondta Hársfalvi János.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Október 05. 11:38, szombat | Helyi

Kiskunfélegyháza, mint osztálykirándulási célpont

Petőfi Sándor és Móra Ferenc kultusza máig élénken él Kiskunfélegyházán.

2024. Október 04. 09:31, péntek | Helyi

Anyakönyvi hírek

Az alábbiakban legfrissebb anyakönyvi híreinket olvashatják.

2024. Október 03. 13:04, csütörtök | Helyi

Kábítószer-kereskedők rendőrkézen

Három 20 év körüli dílert vettek őrizetbe a kiskunfélegyházi rendőrök. A nyomozás alatt több mint 3000 gramm illegális növényi származékot találtak és foglaltak le a rendőrök.

2024. Október 01. 16:05, kedd | Helyi

Fizetésemelések a félegyházi péküzemben

Extra juttatást vezetett be és az éjszakás órabérek után járó pótlékot is jelentősen, 20%-kal megemelte szeptemberben az ország egyik vezető sütőipari vállalata, a Félegyházi Családi Pékség.