Városlista
2024. június 26, szerda - János

Hírek

2013. Július 12. 16:02, péntek | Kék hírek
Forrás: MTI

Kaszával védekezett egy férfi Borsodban

Kaszával védekezett egy férfi Borsodban

Mindkét lábát, szóváltást követően egy kézi kaszával elvágta.

Kaszával elvágta egy bozótvágóval fenyegetőző ember mindkét lábát egy férfi Vilmányban csütörtökön. A támadó életveszélyesen megsérült - tájékoztatta a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t pénteken.

Gaskó Bertalan közölte: egy 32 éves vilmányi férfi a lakásába csütörtökön valamivel hajnali egy óra előtt bozótvágóval érkező 35 éves helybéli férfi mindkét lábát, szóváltást követően egy kézi kaszával elvágta.
Kiderült: a 35 éves férfi szerelemféltés miatt kereste fel a gyanúsítottat.
A rendőrség életveszélyt okozó testi sértés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást igazságügyi szakértők bevonásával. Vizsgálják azt is, hogy fennáll-e a jogos védelmi helyzet - tette hozzá a szóvivő.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 26. 09:30, szerda | Kék hírek

Egyhetes razziát tartott a rendőrség, tizennégy embert gyanúsítanak emberkereskedelemmel

Tizenhét sértettet azonosítottak és tizennégy embert hallgattak ki gyanúsítottként emberkereskedelem miatt egy egyhetes rendőrségi akcióban, amelyet június elején tartottak az Europol, a Frontex és az Interpol szervezésében

2024. Június 25. 10:39, kedd | Kék hírek

Egy holland üvegházban fogtak el egy, a körözési toplistán szereplő magyar nőt

Egy holland üvegházban fogtak el egy, a körözési toplistán szereplő 41 éves magyar nőt - közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) kedden a police.hu oldalon.

2024. Június 25. 10:36, kedd | Kék hírek

Vonatokon, pályaudvarokon tart 24 órás ellenőrzést csütörtök reggeltől a rendőrség

Egy európai akció keretében tart ellenőrzést a rendőrség csütörtök reggeltől péntek reggelig vonatokon és pályaudvarokon - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) kommunikációs szolgálata kedden a police.hu oldalon.

2024. Június 24. 12:24, hétfő | Kék hírek

Meghalt a vonattal ütköző autó mindhárom utasa Méránál

Mindhárom utasa meghalt annak az autónak, amely személyvonattal ütközött hétfő reggel a Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei Méra közelében - közölte a MÁV Zrt. a Facebook-oldalán.