Városlista
2024. július 3, szerda - Kornél

Hírek

2012. Szeptember 20. 16:51, csütörtök | Belföld
Forrás: MTI

Már gyenge fagyra is számítani lehet

Már gyenge fagyra is számítani lehet

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint pénteken a legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 1 és 6 fok között alakul, de helyenként a derült, alacsonyan fekvő helyeken gyenge fagy is lehet. A hétvégén maximum 23 Celsius-fokig melegedhet az idő.

Az MTI-hez csütörtökön eljuttatott országos, középtávú előrejelzés szerint pénteken csapadékra már nem kell számítani, a fátyolfelhők mellett országszerte sok lesz a napsütés.
A Tiszántúlon megélénkül, néhol északkeleten még megerősödik az északi szél, másutt többnyire mérsékelt marad a légmozgás, legfeljebb a Fertő-tó környékén élénkülhet meg a déli szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet 15-20 fok között valószínű.
Szombaton a déli, délnyugati szél helyenként megerősödhet. Északon néhol gyenge esőre is számítani lehet, délen csak időnként növekszik meg erősebben a felhőzet, emellett több-kevesebb napsütés is valószínű. A legalacsonyabb hőmérséklet 3-10 fok között valószínű. A maximumok szombaton és vasárnap is 18 és 23 fok között várhatók.
Vasárnap eleinte főként északon több lesz a felhő, ott néhol eső, zápor is lehet, de később ott is csökken a felhőzet. Délen túlnyomóan napos idő várható. Az északnyugati, nyugati szél helyenként megerősödhet - olvasható a meteorológiai szolgálat előrejelzésében.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 02. 08:17, kedd | Belföld

Az európai békéről tárgyal Orbán Viktor Kijevben

Kijevbe érkezett kedd reggel Orbán Viktor, az Európai Tanács soros elnökségét betöltő Magyarország miniszterelnöke, ahol Volodimir Zelenszkijjel, Ukrajna elnökével folytat tárgyalásokat

2024. Július 02. 08:12, kedd | Belföld

Az Otthonfelújítási program célja az energiahatékonyság

2024. Július 02. 08:09, kedd | Belföld

Orbán Viktor átvette a soros EU-elnökséget

Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn Brüsszelben tárgyalást folytatott Alexander De Croo belga kormányfővel - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

2024. Július 01. 07:34, hétfő | Belföld

Záporokkal, zivatarokkal indul július első hete, majd visszatér a kánikula

Záporokkal, zivatarokkal indul a július első hete, és sokfelé lesz élénk, olykor erős a szél.