Városlista
2024. június 26, szerda - János

Hírek

2014. Január 03. 12:43, péntek | Kék hírek
Forrás: MTI

Meggyújtotta rokona mellett az ágyneműt egy férfi Kerepesen, az idős nő meghalt

Meggyújtotta rokona mellett az ágyneműt egy férfi Kerepesen, az idős nő meghalt

Bántalmazta idős rokonát, meggyújtotta mellette az ágyneműt, majd magára hagyta egy férfi Kerepesen. A 78 éves asszony füstmérgezésben meghalt - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője pénteken az MTI-vel.

Beluzsárné Belicza Andrea a december 31-én történt bűncselekményről elmondta, adataik szerint az 52 éves kerepesi lakos délután két óra körül átment a szomszédjában lakó távoli rokonához, és szóváltás után bántalmazta. Amikor az idős asszony elvesztette eszméletét, a férfi a konyhai kályhából parazsat vitt a szobába, és meggyújtotta a földön fekvő asszony körül az ágyneműt. Végül bezárta a ház ajtaját, magára hagyva a tehetetlen sértettet, aki az igazságügyi orvos szakértő elsődleges véleménye szerint füstmérgezésben halt meg - ismertette a szóvivő.
A rendőrök azonosították, majd január 2-án gyanúsítottként hallgatták ki a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit, aki elismerte, de semmivel sem indokolta tettét.
A gyanúsított ellen halált okozó testi sértés miatt eljárás indult, és kezdeményezték előzetes letartóztatását - közölte Beluzsárné Belicza Andrea.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 26. 09:30, szerda | Kék hírek

Egyhetes razziát tartott a rendőrség, tizennégy embert gyanúsítanak emberkereskedelemmel

Tizenhét sértettet azonosítottak és tizennégy embert hallgattak ki gyanúsítottként emberkereskedelem miatt egy egyhetes rendőrségi akcióban, amelyet június elején tartottak az Europol, a Frontex és az Interpol szervezésében

2024. Június 25. 10:39, kedd | Kék hírek

Egy holland üvegházban fogtak el egy, a körözési toplistán szereplő magyar nőt

Egy holland üvegházban fogtak el egy, a körözési toplistán szereplő 41 éves magyar nőt - közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) kedden a police.hu oldalon.

2024. Június 25. 10:36, kedd | Kék hírek

Vonatokon, pályaudvarokon tart 24 órás ellenőrzést csütörtök reggeltől a rendőrség

Egy európai akció keretében tart ellenőrzést a rendőrség csütörtök reggeltől péntek reggelig vonatokon és pályaudvarokon - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) kommunikációs szolgálata kedden a police.hu oldalon.

2024. Június 24. 12:24, hétfő | Kék hírek

Meghalt a vonattal ütköző autó mindhárom utasa Méránál

Mindhárom utasa meghalt annak az autónak, amely személyvonattal ütközött hétfő reggel a Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei Méra közelében - közölte a MÁV Zrt. a Facebook-oldalán.