Városlista
2024. július 3, szerda - Kornél

Hírek

2014. Június 27. 18:47, péntek | Belföld
Forrás: OrientPress Hírügynökség

Melegszik az idő a hétvégére

Melegszik az idő a hétvégére

Hétvégén már több napsütésre lehet számítani, és fel is melegszik a levegő. Szombaton többnyire kevés felhő lesz az égen. Az ország nagy részén nem valószínű csapadék, de a nyugati határ mentén néhol esetleg előfordulhat zápor. Vasárnap akár 31 Celsius-fokig emelkedhet a hőmérséklet - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos középtávú előrejelzéséből.

Pénteken többórás napsütésre lehet számítani, számottevő csapadék nem valószínű. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás, csak északkeleten élénkül meg a szél. A legalacsonyabb hőmérséklet 8-13, a legmagasabb 22-27 fok között alakul.

Szombaton többnyire kevés felhő lesz az égen. Az ország nagy részén nem valószínű csapadék, de a nyugati határ mentén néhol esetleg előfordulhat zápor. Helyenként megélénkülhet a szél is. A minimum-hőmérséklet 9-15 fok között valószínű, a nappali maximum 24 és 29 fok között alakul.

Vasárnap eleinte derült idő várható, majd délutántól nyugaton, északon megnövekedhet a gomolyfelhőzet, és zápor, helyenként zivatar is előfordulhat. Megélénkül, időnként megerősödik, zivatarok környezetében átmenetileg viharossá is válhat a szél. A leghidegebb órákban 12-17 fok lehet. Nappal 26-31 fokig emelkedik a hőmérséklet - olvasható az előrejelzésben.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 02. 08:17, kedd | Belföld

Az európai békéről tárgyal Orbán Viktor Kijevben

Kijevbe érkezett kedd reggel Orbán Viktor, az Európai Tanács soros elnökségét betöltő Magyarország miniszterelnöke, ahol Volodimir Zelenszkijjel, Ukrajna elnökével folytat tárgyalásokat

2024. Július 02. 08:12, kedd | Belföld

Az Otthonfelújítási program célja az energiahatékonyság

2024. Július 02. 08:09, kedd | Belföld

Orbán Viktor átvette a soros EU-elnökséget

Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn Brüsszelben tárgyalást folytatott Alexander De Croo belga kormányfővel - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

2024. Július 01. 07:34, hétfő | Belföld

Záporokkal, zivatarokkal indul július első hete, majd visszatér a kánikula

Záporokkal, zivatarokkal indul a július első hete, és sokfelé lesz élénk, olykor erős a szél.