Városlista
2024. június 26, szerda - János

Hírek

2012. November 30. 11:30, péntek | Belföld
Forrás: InfoVáros

Mesébe illő adventi hangulat Győrben

Mesébe illő adventi hangulat Győrben

Egyedülálló zenés fényjátékkal teszik emelkedetté az ünnepi hangulatot a találkozások városában. Felejthetetlen élmény vár mindenkire, aki 2012. november 30. és december 31. között Győrbe látogat.

A nyugat-magyarországi barokk városban idén is vásári forgataggal, országos betlehemes találkozóval, színvonalas koncertekkel, bábjátékokkal várják mindazokat, akik az ünnepi készülődés közepette szívesen töltődnek fel kulináris és kulturális élményekkel. Digitális programfüzetet itt talál (www.gyor.hu)!

Győr egész belvárosa díszfénybe borul. A stílusos faházak, a mindenütt érezhető kürtös kalács és fűszeres forralt bor illata hamisítatlan karácsonyi hangulatot teremt. S amikor sötétedik már odakinn, a város legszebb tere mesebeli varázslattal állítja meg a járókelőket. Gyerekek és felnőttek, fiatalok és idősek egyaránt ámulva nézik a csodát, azt a különleges zenés fényjátékot, amihez foghatót máshol még sosem láttak azelőtt.

Amikor óránként felcsendülnek a legszebb karácsonyi dalok, és a lenyűgöző bencés templom homlokzatán megjelenik egy fényből rajzolt, kis csengőt rázó kéz, nincs szív, ami ne telne meg melegséggel.

Élje át Ön is a karácsonyi csodát Győrben, vigye haza magával a hangulatot!

Nyereményjátékunkon két fős csodás hétvégét nyerhet Győrben szállással, fürdőbelépővel. Részletekért kattintson ide (http://www.infogyor.hu/nyeremeny/id:502/)!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 25. 06:00, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: a paksi bővítés teljes és általános mentességet kapott a szankciós intézkedések alól

Sikerült megvédeni a magyar nemzeti érdekeket az Európai Unió újabb orosz szankciós csomagjával szemben is, a paksi bővítés teljes körű és általános mentességet kapott a büntetőintézkedések alól, így a beruházás felgyorsítható

2024. Június 25. 06:00, kedd | Belföld

Giorgia Meloni: támogatjuk Magyarország uniós elnökségi programját

Róma támogatja Budapest uniós elnökségi programjának prioritásait, így a demográfiai csökkenés jelentette kihívást, a versenyképesség növelését, az európai védelem erősítését

2024. Június 24. 12:28, hétfő | Belföld

Átvették megbízólevelüket az EP-képviselők

Átvették megbízólevelüket hétfőn a júniusi európai parlamenti (EP-) választáson mandátumot szerzett képviselők.

2024. Június 24. 12:27, hétfő | Belföld

Katasztrófavédelem: 13 vármegyében és Budapesten lesz szúnyoggyérítés a héten

Tizenhárom vármegyében és Budapesten, összesen 84 ezer hektáron gyérítik a szúnyogokat a héten a szakemberek