Városlista
2024. július 5, péntek - Sarolta, Emese

Hírek

2014. December 20. 15:13, szombat | Helyi sport
Forrás: Adrienn

Súlyos vasak emelkedtek levegőbe a Darvas Iskolában

Súlyos vasak emelkedtek levegőbe a Darvas Iskolában

Idén is megrendezésre került hagyományőrző céllal a XII. SÉBI - Kupa (II. Szabó József emlékverseny) fekve-nyomó versenye ma délelőtt a Darvas Iskolában.

Idén is megrendezésre került hagyományőrző céllal a XII. SÉBI - Kupa (II. Szabó József emlékverseny) fekve-nyomó versenye ma délelőtt a Darvas Iskolában.

A megmérettetés délelőtt 10 órakor kezdődött. Nemcsak versenyzők, de szurkolók is szép számmal megjelentek az iskolában. Országos eredményeket elért versenyzők is emelték a színvonalat, többek között Nagy (JOE) Zsolt, aki Hódmezővásárhelyről érkezett, valamint városunk büszkesége Szabó Tamás.

A rendezvényt Seéberger György a Séberger SC testépítő klub vezetője és Vörös János hagyományőrző és népi játékkészítő mester nyitotta meg. A verseny fővédnöke Szabó József édesapja és édesanyja jelenlétükkel mindketten megtisztelték a rendezvényt. Vörös János meghatóan szólt a szülőkhöz, akiknek vigaszt jelent sportoló gyermekük elvesztése után, hogy emlékversenyt rendeznek a tiszteletére. A megrendítő szavak után egy csokor fehér rózsát adott át Szabó József édesanyjának, megköszönve ezzel is, hogy eljöttek az emlékversenyre.

Ezt követően Dobák Rudolf ismertette a legfőbb szabályokat és megkezdődött a bemelegítés majd a kemény megmérettetés.

Eredmények:

70 kg alatti kategóriában

1. Uring József 2. Köteles Tamás

70-85 kg közötti kategóriában

1. Kozák Sándor 2. Varga Ákos 3. Kása Zoltán 4. Klément Szilveszter

85-100 kg közötti kategóriában

1. Nagy (JOE) Zsolt 2. Kraszner Lénárd 3. Csalami Norbert 4. Krisztin Csaba

100 kg fölött

1. Kozák Imre 2. Szegezdi Szabolcs 3. Belme Péter

Master

1. Szabó Tamás 2. Kozák Gábor

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 17. 17:18, hétfő | Helyi sport

Sikeresen szerepeltek a félegyházi birkózók a hétvégén

Újabb nagyszerű eredmények születtek az U15-ös korosztályban, a Szabadfogású és Női Magyar Bajnokságon. A diósgyőri viadalon 60 szakosztály, 226 versenyzője állt rajthoz.

2024. Június 14. 21:32, péntek | Helyi sport

Koppányok versenyei talpon és lóról

2024. június 8-án a Turul Koppány Íjászai Hagyományőrző és Sportegyesület tagjai Domaszéken versenyeztek a Déli Farkasok által szervezett, MISZ-DAR Történelmi Versenysorozat 3. fordulóján.

2024. Június 12. 18:25, szerda | Helyi sport

Spartan hétvége - 2 nap - 36 km – 75 akadály

A június 08-09-i hétvégén Csattogó Völgy (Verőce) adott otthont a SPARTAN nemzetközi versenysorozat következő állomásának, mely egyben TRIFECTA WEEKEND is volt.

2024. Június 05. 21:15, szerda | Helyi sport

Versenyzéssel indul a nyár a Koppányoknál

2024. június 01-és Tatán versenyeztek a Kiskunfélegyházi Turul Koppány Íjászai Hagyományőrző és Sport Egyesület íjászai.