Hírek
2014. Június 04. 19:20, szerda |
Helyi
Forrás: Fábián Adrienn
Tupperware Főzőklub

Ismét sok finomság készült a Tupperware Főzőklubban. A mai menü: zöldborsókrémleves, rakott karfiol-brokkolival, túrógaluska, párolt zöldségsaláta, hús- és zsemlegombóc vadasmártással, a desszert pedig házi fagyi!
Ma (június 4-én) 17 órai kezdettel nekiláttak a Tupperware Főzőklub tagjai a legújabb receptjeik kipróbálásához.
Ezúttal a menü: zöldborsókrémleves, rakott karfiol-brokkolival, baconos-hagymás túrógaluska, párolt zöldségsaláta, hús- és zsemlegombóc vadasmártással, a desszert pedig házi joghurtos eperfagyi mentával, citromhéjjal.
Ismét megtelt a Művelődési Ház klubterme a háziasszonyokkal és természetesen a sütés-főzés ínycsiklandó illatával. Jó hangulatban telt a délután, amelyen a Tupperware edények legújabb kollekciója is bemutatásra került. Természetesen, vásárolni és rendelni is lehet az edényekből ezeken a rendezvényeken.
Szívesen látnak minden Érdeklődőt a minden hó első szerdáján megrendezésre kerülő Főzőklubban, mely minden alkalommal a Művelődési Házban 17 órakor kezdődik.
Kapcsolódó galéria
Ezek érdekelhetnek még
2025. Július 14. 14:24, hétfő | Helyi
Szakmakóstoló tábor a Mezgében
2025. Július 13. 07:25, vasárnap | Helyi
Hírek az Ótemplomból
2025. július 13. - ÉVKÖZI 15. VASÁRNAP
2025. Július 13. 07:24, vasárnap | Helyi
Hírek a Szent István templomból
2025. július 13. - ÉVKÖZI 15. VASÁRNAP