Városlista
2024. szeptember 28, szombat - Vencel

Hírek

2024. Szeptember 22. 20:07, vasárnap | Helyi sport
Forrás: Szabó József

Újabb birkózó sikerek a hétvégén

Újabb birkózó sikerek a hétvégén

Több helyszínen arattak sikereket a félegyházi birkózók az elmúlt hétvégén, itthon és külföldön is.

A Kötöttfogású U15-ös Diákolimpiai Bajnokságon, Csongrádon hárman léptek szőnyegre és mindannyian bronzérmesek lettek: az 57 kg-os Hideg Balázs, a 75 kg-os Tapodi Norbert és a nehézsúlyú Szécsényi Kornél.

A szlovákiai Nagymegyerben 10 ország részvételével, két akadémista félegyházi versenyző küzdött a 92 kg-osok között: Bátyai Dorián ezüstérmet szerzett, míg Bárány-Almási Tamás a negyedik helyen végzett.

Kiskunhalason rendezték vasárnap a Veterán Országos Bajnokságot, ahol a Kiskunfélegyházi BSE színeiben versenyző két Szászrégeni kiválóság is megmutatta tudását. Egyikük Peres Miklós, aki az ottani csapat edzője, Biblia Róbert nevelőedzője, másikuk pedig barátja és sporttársa a magyar állampolgár, Podar Cosmin Horatiu. Mindketten megnyerték kategóriájuk küzdelmeit.


A félegyházán élő "A" kategóriás nemzetközi bíró, Palásti Tibor Bukarestben egy nagy nemzetközi U23-as versenyen látta el a versenyelnöki feladatot és közreműködéséért különdíjat érdemelt.

Nem sporthír, de a szombaton lezajlott szüreti felvonuláson és bálon többségében a birkózók léptek fel a tánccsoportban. Már több évtizede bevonja a sportoló fiatalokat a rendezvény szervezője, Ván Jenő.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 23. 15:04, hétfő | Helyi sport

A szenior örömtánc segíthet megelőzni a demenciát – galériával, videóval

A Kiskun Szenior Örömtánc csoport tagjai az Alzheimer Világnapja alkalmából szeptember 20-én, pénteken örömtáncot szerveztek Kiskunfélegyházán, melyen több térségi település táncosai is képviseltették magukat.

2024. Szeptember 16. 12:14, hétfő | Helyi sport

Molnos Norbert kétszeres magyar bajnok

Megkezdték az őszi versenyszezont a birkózók.

2024. Szeptember 11. 17:41, szerda | Helyi sport

Dobos Eszter eredményesen szerepelt a hétvégén

2024.09.07-én a kiskunfélegyházi Zöldmező Lovassport Egyesület szabadidős lovas versenyt rendezett. A verseny az MLSZSZ szabályzata alapján került lebonyolításra.

2024. Szeptember 03. 15:11, kedd | Helyi sport

Dobos Eszter ismét szép eredményt ért el

2024. szeptember 1-én a kiskunfélegyházi Zöldmező Lovassport Egyesület csapata Balástyára látogatott, ahol a Leon-Cavallo Lovarda rendezésében egy színvonalas versenyen vett részt.