Hírek
2016. December 07. 18:43, szerda |
Helyi
Forrás: Adrienn
Ünnep előtti könnyű fogások
Ki tud ellenállni Karácsonykor a gőzölgő halászlének, mákos gubának, sült pulykának, az ezerféle süteménynek? Csak egy falat mindegyikből és máris degeszre ettük magunkat.
Épp ezért érdemes előtte egy kicsit könnyedebbre venni a menüt, hogy például a nadrágunkba az ünnepek után is kényelmesen beleférjünk.
A Tupperware Főzőklub ma (december 7-én) mindezen szempontokat figyelembe véve alkotta meg vacsora fogásait. Nem könnyű feladat, hogy egyszerre legyen finom, vitamindús, de egyben könnyű és mutatós is az étel, amelyet az asztalra rakunk. Az értékes időről pedig nem is beszélve. Az adventi időszakban mindenki az átlagnál többet rohan. Jóval kevesebb idő jut mindenre, hiszen a nagytakarítás, az ajándékok vásárlása mind-mind plusz feladatként nehezedik a háziasszonyok vállára. A főzőklubban amellett, hogy sok egyszerű, de mégis egyedülálló recept cserél gazdát, még a Tupperware edények és eszközök használatát is megtanulhatják az érdeklődők, így megspórolva a főzésre fordított drága időt. Az edények és eszközök használata éppoly egyszerű, mint a tisztítása és tárolása. A mikrohullámú sütőben is használható edények pedig aranyat érnek a hétköznapi rohanó világunkban.
A minden hónap első szerdáján megrendezésre kerülő klubfoglalkozásnak mégsem az a fő szempontja, hogy a Tupperware edényeket és eszközöket reklámozza, értékesítse, hanem egy olyan baráti társaságot teremtsen, ahol hasznos főzési fortélyokat és különféle recepteket tanulhat az ember. S ha már úgyis van rá lehetőség, akkor miért ne ismerje meg az ember a Tupperware cég újonnan piacra kerülő edényeit, eszközeit, az éppen akciós termékeit?
A rendszeresen megjelenő klubtagok mellett sokszor akadnak új arcok is, akik először csak puszta kíváncsiságból látogatnak el a főzőklubba, de előbb-utóbb visszatérő vendégekké válnak, mert a családias hangulat és a vidámság mindig kísérője a foglalkozásoknak.
A mai estén az alábbi menü készült el a „boszorkánykonyhában”:
- Fokhagyma krémleves pirított zsemlekockával
- Tejfölös dióval rakott nokedli Ultra-Pro edényben készítve
- Bakonyi gombás ragu nokedlivel Micro-Shafe-ben készítve
- - Almás-körtés-gyömbéres karácsonyi sütemény Szilikon Hercegnőben készítve
Kapcsolódó galéria
Ezek érdekelhetnek még
2025. December 02. 14:46, kedd | Helyi
Kiskunfélegyházán tartott fogadóórát Lezsák Sándor országgyűlési képviselő
November 27-én került sor Bács-Kiskun Vármegye 4. számú választókerületének országgyűlési képviselője soron következő fogadóórájára.
2025. December 01. 09:03, hétfő | Helyi
Három versenyen értek el sikereket a félegyházi birkózók az elmúlt hétvégén
A Bárány-Almási család gyermekei közül a legkisebb is felnőtt nagyobb testvéreihez és már róla is elmondható, hogy Magyarország bajnoka.
2025. November 29. 21:18, szombat | Helyi
Bemutatták Lezsák Sándor legújabb művét a Petőfi Sándor Városi Könyvtárban
November 27-én, csütörtökön mutatták be Lezsák Sándor: Habcsók című művét a Kiskunfélegyházi Petőfi Sándor Városi Könyvtárban.
2025. November 29. 13:25, szombat | Helyi
Tornaszobát avattak a Gátéri Liget Óvodában
Ünnepélyes keretek között adták át csütörtök délután a Gátéri Liget Óvoda új tornaszobáját.












