Városlista
2024. június 28, péntek - Levente, Irén

Hírek

2016. November 02. 15:33, szerda | Bulvár
Forrás: mti

VOLT Fesztivál - A Linkin Park nyitja a jubileumi VOLT-ot

VOLT Fesztivál - A Linkin Park nyitja a jubileumi VOLT-ot

A Linkin Park amerikai rockzenekar nyitja meg jövőre a 25. VOLT Fesztivált, 2017. június 27-én Sopronban.

A koncert különlegessége, hogy az idén alakulásának 20. évfordulóját ünneplő zenekarnak ez lesz az első magyarországi fellépése.

Az 1996-ban Kaliforniában alakult együttes 2000-ben megjelent debütáló lemeze, a Hybrid Theory slágereivel, újszerű stílusával új szintre emelte a rock és a nu metal műfaját, köszönhetően az elektronikus és hip-hop elemeknek is - olvasható a fesztivál szervezőinek közleményében.

A Crawling című daluk 2002-ben nyerte el a Grammy-díjat, 2006-ban pedig a Jay-Z-vel közös Numb/Encore című szám is elnyerte a legrangosabb zenei elismerést. Ezenkívül pályafutása alatt a zenekar több mint 60 szakmai díjat zsebelt be.

A banda hetedik nagylemezét hatalmas várakozás övezi, a szervezők bíznak benne, hogy néhány új dalt a magyar közönségnek is eljátszanak majd a nyári fesztiválon.

A VOLT jegyelővétele november 17-én délután indul országszerte, és 48 órán át kedvezményes áron lehet hozzájutni a Linkin Park napijegyhez is.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 27. 07:31, csütörtök | Bulvár

Ferencz Orsolya: nagy nemzeti büszkeség a magyar űrhajósprogram

A kutatási-tudományos projektek végrehajtása mellett a fiatalok inspirációja kiemelt feladata a magyar űrhajósprogramnak, de az országnak is nagy nemzeti büszkeséget jelent

2024. Június 24. 12:24, hétfő | Bulvár

Varga sérülésével foglalkoznak a német lapok

Elsősorban a súlyos sérüléseket szenvedő Varga Barnabás esetével és állapotával foglalkozott a helyi sajtó a németországi labdarúgó Európa-bajnokság A csoportjának vasárnap esti mérkőzése után.

2024. Június 18. 08:18, kedd | Bulvár

MTVA: nézettségi csúcsot döntött a magyarok nyitánya a labdarúgó-Eb-n

A magyar szurkolókon nem múlt a válogatott győzelme, hiszen rekordszámban követték a közmédia sport felületein nemzeti tizenegyünk első összecsapását.

2024. Június 17. 13:08, hétfő | Bulvár

Járványokat is okozhatnak a már megjelent új szúnyogfajok