Városlista
2024. június 26, szerda - János

Hírek

2014. November 29. 11:00, szombat | Helyi
Forrás: origo.hu

Bankfiók előtt tűnt fel a Viszkis

Bankfiók előtt tűnt fel a Viszkis

A kecskeméti plázában árulja saját készítésű kerámia tárgyait Ambrus Attila – ebben vélhetően még semmi különleges nincs. Azon viszont ő is meglepődött, hol kapott helyet az üzletelésre.

A kecskeméti plázában árulja saját készítésű kerámia tárgyait Ambrus Attila – ebben vélhetően még semmi különleges nincs. Azon viszont ő is meglepődött, hol kapott helyet az üzletelésre.

„Felsorakoztam a kerámiákkal a kecskeméti plázában, és hol máshol kaptam megint helyet?” – számolt be az eset részleteiről saját Facebook-oldalán Ambrus Attila.

A korábban a Csabai Kolbászfesztivált is megjárt Ambrus furcsa mód éppen egy bankfiók közelében állíthatta fel portékáit.

Nem tudni, hogy a pláza üzemeltetői vajon így próbáltak-e utalást tenni egykori bűnözői múltjára, Ambrus maga mindenesetre megtette ezt, amikor a bejegyzése végére ezt írta: „Gyertek, vagy továbbítsátok az infót, nehogy reaktivizáljam magam, ha nem megy a bolt.”

A „Viszkis rabló” néven elhíresült egykori jégkorongozó közel 30 alkalommal rabolt bankot, összesen több mint 142 millió forintot zsákmányolt. 2002-ben 17 év börtönbüntetésre ítélték, végül 2012-ben szabadult.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 25. 14:50, kedd | Helyi

Ezt az 5 dolgot tanuld meg, hogy bármikor életet menthess

Nem árt tisztában lenni az alapvető életmentő fogásokkal, amikkel másokon vagy akár saját magadon is segíthetsz.

2024. Június 25. 13:56, kedd | Helyi

Első alkalommal rendeztek erősember-versenyt Kiskunfélegyházán

Egy olyan sportág mutatkozott be Kiskunfélegyházán, amit még eddig soha nem rendeztek meg a városban.

2024. Június 25. 13:47, kedd | Helyi

A pályaudvarokon és a vonatokon is hangsúlyosabb lesz a rendőri jelenlét

Egy európai akció keretében tart ellenőrzést a rendőrség csütörtök reggeltől péntek reggelig vonatokon és pályaudvarokon

2024. Június 24. 09:13, hétfő | Helyi

Sokan ellátogattak a Múzeumok Éjszakájára Kiskunfélegyházán

Az esti vihar ellenére is sokan ellátogattak a Kiskun Múzeumba 2024. június 22-én (szombaton), hogy részt vegyenek a Múzeumok Éjszakája rendezvénysorozaton.