Városlista
2024. szeptember 19, csütörtök - Vilhelmina

Hírek

2024. Szeptember 16. 13:47, hétfő | Helyi
Forrás: kiskunfelegyhaza.hu

Korszerűsítési munkálatokat végeznek a Darvas-téri fűtőműben

Korszerűsítési munkálatokat végeznek a Darvas-téri fűtőműben

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Darvas téri fűtőműben korszerűsítési munkálatok lesznek 2024. szeptember 26-tól szeptember 28-ig.

A kazánház villamos elosztóberendezése az elmúlt évtizedek során jelentősen elöregedett. Amennyiben a korszerűsítési munkálatok nem valósulnának meg, akkor bármilyen belső villamos hálózati meghibásodás esetén a teljes fűtőmű áram nélkül maradna, így a régi elosztóberendezés javítása akár jelentős ideig is eltarthatna. Az üzem és az ellátásbiztonság érdekében a fő elosztóberendezés cseréje nem halogatható. A korszerűsítésnek köszönhetően egy később bekövetkező belső villamos hálózat meghibásodásakor gyorsabban és minimális szolgáltatási szünettel megoldható lesz a szolgáltatás helyreállítása.

Sajnálatosan, műszaki okokból nincs arra lehetőségünk, hogy a fenti korszerűsítési munkálatok alatt folyamatosan biztosítani tudjuk a használati melegvíz szolgáltatást, ezért

2024. szeptember 26-án csütörtök, 6:00 órától előreláthatólag 2024. szeptember 28-a szombat, 24:00 óráig, a melegvíz szolgáltatás szünetel.

Minden erőnkkel azon leszünk, hogy a meghirdetettnél korábban visszaálljon a melegvízszolgáltatás.

A munkálatok alatt a melegvíz helyett hideg víz fog folyni a csapokból, mely miatt kérjük, hogy ne nyissák ki a melegvizes csapokat, mivel a melegvizes órán elfogyasztott összes mennyiség mérésre kerül.

Tudjuk, hogy a használati melegvíz szolgáltatás kiesés jelentős kellemetlenséget jelent Fogyasztóink részére, azonban a korszerűsítés halogatása az ellátásbiztonságot veszélyeztetné. A célunk az, hogy a fűtési időszak megkezdése előtt minden olyan munkálatot megvalósítsunk, ami hosszútávon garantálni tudja az ellátásbiztonságot.

A Társaságunk mindent elkövet annak érdekében, hogy a használati melegvíz szolgáltatás mihamarabb, a meghirdetetthez képest korábban megindításra kerüljön. A szolgáltatás megindításáról Társaságunk értesíteni fogja Önöket.

Megértésüket és türelmüket köszönjük!

Tisztelettel:
Félegyházi Fejlesztési Nonprofit Kft.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 16. 12:58, hétfő | Helyi

Szakmai konferenciát rendeztek a XXV. Kiskunfélegyházi Libafesztivál keretében

Pénteken délelőtt immár 25. alkalommal rendezett szakmai tanácskozást az Integrál Zrt. a Kiskunfélegyházi Libafesztivál alkalmából a félegyházi városháza dísztermében.

2024. Szeptember 13. 14:12, péntek | Helyi

Az eső miatt változnak a Libafesztivál szabadtéren tartandó programjai

Esőhelyszínek és módosítások

2024. Szeptember 13. 06:00, péntek | Helyi

PM: az IMF is támogatja a magyar EU-elnökség célkitűzéseit

A Nemzetközi Valutaalap (International Monetary Fund, IMF) szerint a magyar gazdaság növekedése az uniós rangsor élmezőnyében lehet jövőre

2024. Szeptember 12. 13:30, csütörtök | Helyi

Anyakönyi hírek

Az alábbiakban legfrissebb anyakönyvi híreinket olvashatják.