Városlista
2024. július 3, szerda - Kornél

Hírek

2017. Június 06. 12:21, kedd | Helyi
Forrás: varos.kiskunfelegyhaza.hu

Lakossági fórumot tart az önkormányzati főépítész

Lakossági fórumot tart az önkormányzati főépítész

Kiskunfélegyháza Város Önkormányzat jövő év végéig elkészíti Kiskunfélegyháza Város Településfejlesztési koncepcióját, Településképi arculati kézikönyvét...

...Településképi rendeletét és Településrendezési eszközeit.

A tervezés folyamatának megkezdéséről Lakossági fórumot tart az önkormányzati főépítész 2017. június 12-én délután 4 órakor a Városháza I. emeleti tárgyalótermében.

A fórum témájáról bővebben lehet olvasni az „Előzetes Partnerségi Tájékoztató”-ban, amely az önkormányzati hirdetőtáblán és Kiskunfélegyháza város honlapján is megtalálható.

A tervezési folyamat a későbbiekben is nyomon követhető és véleményezhető lesz a partnerségi egyeztetésről szóló 11/2017.(III.30.) önkormányzati rendeletnek megfelelően.

Észrevételek írásos közlésére 2017. június 30-ig van mód, elektronikusan a martonti@kiskunfelegyhaza.hu címre küldött levélben, postán vagy személyesen pedig a Polgármesteri Hivatal főépítészi irodájába címezve (6100 Kiskunfélegyháza, Kossuth Lajos utca 1.).

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 02. 12:14, kedd | Helyi

Nem árt tudnia ha repülőre száll, hogy milyen jogai vannak utasként

Az idei nyáron a megszokotthoz képest is több a fogyasztói panasz a légi közlekedésben.

2024. Július 02. 11:42, kedd | Helyi

Bemutató üzemet hoz létre a Mezgé

Bemutató üzem létrehozására kerül sor a Déli Agrárszakképzési Centrum két intézményében: Jánoshalmán és Kiskunfélegyházán.

2024. Július 01. 08:23, hétfő | Helyi

Koncertet ad a Kiskun Quintet

Operettrészletekkel és örökzöld slágerekkel készül a Kiskun Quintet a július 4-ei, csütörtöki Hattyúkerti zenés esték programra.

2024. Július 01. 08:11, hétfő | Helyi

Nyitott Műhelyek – A hagyomány és kreativitás találkozása Csongrádon

A Nyitott Műhely egy különleges alkalom, ahol a népi kézművesség legszebb mesterségeit ismerhetik meg az érdeklődők a Csongrádi Kézművesházakban.