Hírek
2015. Augusztus 05. 18:22, szerda | Helyi
Terülj-terülj asztalkám a főzőklubban
Ezek a Tupperware-s lányok mindig kitalálnak valamit…
2015. Augusztus 02. 15:00, vasárnap | Helyi
Zuhan a minőségi pálinkatermelés
Ötször annyi kereskedelmi pálinkafőzde van Magyarországon, mint egy évtizede, miközben a házi pálinkafőzés miatt a minőségi termékek fogyasztása harmadával, termelésük pedig háromnegyedével zuhant le.
2015. Július 29. 11:00, szerda | Helyi
A jó rizs mindenkinek más, de mi a titka
Van aki ragacsosan, van, aki szárazon és pergősen szereti a rizst, megint mások enyhén sósan, egy újabb tábor pedig fűszeresen kedveli.
2015. Július 01. 18:24, szerda | Helyi
Kánikulában is szorgoskodnak a Tupperware Főzőklubban
Tombol a nyár, aki csak teheti a strandon vagy tengerparton hűti magát és piheni ki az egész évi hajtást. A Tupperware Főzőklubban viszont ilyenkor is töretlen a lelkesedés.
2015. Június 27. 14:00, szombat | Helyi
Befuccsolnak a pálinkafőzdék?
Gyanúsan kevés házi lepárlót jelentettek be
2015. Június 14. 17:00, vasárnap | Helyi
Itt a bogrács szezon!
Ha nyár, akkor nem maradhatnak el az igazi, hamisítatlan bográcspartik sem.
2015. Június 14. 08:00, vasárnap | Helyi
Pillecukor házilag nyári szünetre
Hamarosan itt a szünidő, készülj fel! Mielőtt bolti pillecukrot vásárolnál, próbáld ki ezt a házi receptet, amiben garantáltan természetes hozzávalók vannak.
2015. Április 01. 19:33, szerda | Helyi
Húsvétvárás a Tupperware Főzőklubban
Ma (április 1-jén) a Húsvétvárás jegyében sütöttek-főztek a Tupperware Főzőklubban. A sonka és a tojás is képviseltette magát a nemcsak finom, de egészséges menüben.
2015. Március 04. 18:36, szerda | Helyi
Tavaszvárás Tupperware-módra
Szorgos kezek készítették a finomabbnál finomabb falatokat a Tupperware Főzőklub mai (március 4.) foglalkozásán.
2015. Január 21. 12:00, szerda | Helyi
Az eredeti bolognai szósz receptje
Ahogy az olaszok készítik... A világszerte ismert, ízletes paradicsomos-húsos ragut könnyen elkészítheted.
2015. Január 19. 14:51, hétfő | Belföld
Világbajnok lehet Magyarország
Január 28-án derül ki, hogy a Magyarországot képviselő Molnár Gábor és csapata (Pohner Ádám, Vomberg Frigyes) meg tudja-e ismételni Széll Tamás 2013-as bravúrját a világ legrangosabb szakácsversenyén, a Bocuse d’Or-on.
2015. Január 18. 10:00, vasárnap | Életmód
Így készül az eredeti cordon bleu
Kívül ropogós, belül omlós...
2015. Január 11. 12:00, vasárnap | Belföld
Se só, se cukor: több a moslék
Januártól a bölcsődei étkezés naponta 360, az óvodai 361, az általános iskolai 441, a középiskolai 480 forintba kerül tízóraival, ebéddel és uzsonnával. Ami nem lenne baj, ha elégedettek lennének.